En efterskole til sportselskere

Elsker du sport og idræt? Måske går du med tankerne om at tage et på en efterskole, hvor du kan få lov at dyrke din yndlingssport eller prøve en ny sportsgren. Vandel Efterskole tilbyder et hav af forskellige idrætsgrene, med noget for enhver smag. Hvis du vil vide mere om, hvilke muligheder skolen kan tilbyde, så læs med her.

Vandel Efterskole er en idrætsefterskole, hvor der er rig mulighed for at prøve grænser af indenfor forskellige kategorier. Måske er du glad for fodbold eller håndbold? Har du erfaring med gymnastik eller vil du gerne udøve det mere og blive bedre. Måske du finder en kategori på denne idrætsefterskole, som passer til dine interesser. Hvis du er tvivl om, hvilken idrætsefterskole, du skal vælge, har du mulighed for at besøge skolen til efterskolernes dag i 2021.

Det kræver mange overvejelser, når man skal vælge den rigtige efterskole både med beliggenhed og hvilke fag, samt linjer som skolerne kan tilbyde. Alle er forskellige og har forskellige interesser.

Dette har efterskolen fokus på, så der er mulighed for at udfolde sig indenfor noget man kender, eller prøve noget helt nyt. Vandel Efterskole er en idrætsefterskole, som går meget op i fysisk aktivitet og fællesskab.

En idrætsefterskole med masser af muligheder

Hvis håndbold og fodbold for eksempel ikke er din favorit sportsgren, kan du for eksempel prøve gymnastisk. Her er der flere forskellige typer du kan vælge. Blandt andet kan du vælge springgymnastik, som handler om at bruge kroppens styrke. Selvom du måske er begynder, vil du blive oplært. Du kan også vælge rytmisk gymnastik, hvor mange af bevægelserne blandt andet kommer fra dans. Her handler det om balance og kroppen i bevægelse, samt styrke.

På denne idrætsefterskole er der også fællesgymnastik for alle eleverne. Dette er en rigtig god måde at opleve fælleskabet og sammenholdet på. Her er eleverne sammen på en sjov og aktiv måde, hvor man får brugt kroppen fysisk. Efterskolen afholder både stævner og opvisninger indenfor forskellige sportsgrene. Hvis du vil opleve efterskolen, kan du også sammen med dine forældre besøge skolen til efterskolernes dag, som du kan læse mere om på hjemmesiden.