Find sprudlende Moscato i velforsynet webshop

Der er mange måder at nyde alkohol på. Og der er mange gode lejligheder, hvor det falder naturligt med et glas et eller andet. I mange hjem er der altid et godt glas rødvin eller hvidvin til maden. God mad og god vin går godt sammen, det kan mange tale med om. Der er også lejligheder, hvor man skal fejre en begivenhed eller noget stort som er sket. Så ryger proppen af en flaske Champagne eller Crémant og man lader sig beruse af de perlende bobler.

En flaske moscato kan være det helt rigtige, hvis man skal nyde en lun aften i haven med vennerne eller sit hjertes udkårne. Den sprudlende moscato kan med fordel erstatte den kendte Asti, for de to deler egenskaber på mange punkter. Disse let mousserende vine løfter stemningen i et hvert selskab. Det er ikke vin til aftensmaden, men til nydelse og festligt samvær. Dog kan man godt servere en moscato til desserten, hvis man synes den vil passe godt.

Nyd den kold

En god moscato bør nydes afkølet, gerne af et lidt højt glas. Der er lune aftener, hvor denne vin bare råber på at være med og løfte stemningen med sin sprudlende karakter og fyldige sødme. Det kan også være en mørk vinteraften, hvor ilden knitrer i pejsen eller kaminen. Her kan man slænge sig i sofaen med et godt glas moscato og hengive sig til selskabet af den man elsker. Det er ikke svært at finde gode lejligheder til at lade proppen springe til denne herlige, let gyldne vin. Hav altid en flaske på køl. Den vil ikke komme til at ligge længe.

Jyllands største vinbutik

Hos supervin.dk kan du finde moscato i mange varianter. For Jyllands største vinbutik har et stort udvalg af alle slags vine. Her køber man store partier ind ad gangen, så priserne er meget rimelige, også på de dyre mærker. Gå på opdagelse i det store sortiment og find god vin til en hver lejlighed. Skal du holde selskab for familie og venner og skal bestille et større parti, så skriv gerne og spørg om råd.